top of page

EW EUROWAG

Boncsér Sándor

2 min read

Jun 3

0

0

Eurowag Prime Network néven üzemanyagtöltő-állomás hálózatot indít az Eurowag Európa legfontosabb tranzitútvonalain.


Az Eurowag Prime Network 70 töltőállomásból álló hálózata Közép-, Kelet- és Dél-Európát fedi le. A kutak a járművezetők számára a legideálisabb lokációkon, a nagy tranzitforgalmú útvonalak mentén helyezkednek el, kedvező árú üzemanyagot és számos kiegészítő szolgáltatást biztosítanak.


Az integrált közúti szállítási megoldások vezető európai szolgáltatója az Eurowag, prémium üzemanyagtöltő-állomás hálózatot indít Eurowag Prime Network név alatt, amely exkluzív szolgáltatásokat kínál majd ügyfelei számára. A hálózat a meglévő portfólió gondosan kiválasztott töltőállomásaiból áll majd, amelyek a tehergépjárművek kiszolgálására alkalmas létesítményekkel jól felszereltek és a tranzitforgalom szempontjából stratégiai földrajzi elhelyezkedéssel rendelkeznek, jól ismert hotspotok.

„A cél az, hogy minden olyan országban, ahol az Eurowag működik, legyen néhány Eurowag Prime üzemanyagtöltő állomás, ahol az ügyfelek a kiemelt lokációkon és legkedvezőbb árakon vehetnek igénybe színvonalas szolgáltatást. Ezek a töltőállomások vizuálisan is megkülönböztethetők lesznek, és alapfeltétel lesz a szolgáltatások magas színvonala" –emelte ki Kim Coppens, az Eurowag Déli és Nyugati Régiójának Energiabeszerzési és Üzemeltetési vezetője, hozzátéve, hogy jelenleg 70 töltőállomás található a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Spanyolországban, Olaszországban, Franciaországban, a Benelux államokban, az észak- európai országokban, a Baltikumban, a Balkánon, Ausztriában és Németországban, amelyek az Eurowag Prime Network-öt alkotják majd.


A cél egy olyan prémium üzemanyagtöltő állomás-hálózat létrehozása a stratégiailag kiemelt helyszíneken, amely az Eurowag ügyfeleinek kedvezőbb üzemanyagárakat, minőségi szolgáltatásokat, különleges promóciókat és kiemelt figyelmet kínál. Az Eurowag Prime Network a vállalat saját gépjármű parkjain túl kerül kialakításra és fokozatosan bővül majd a jövőben.


Hogyan működik ez a gyakorlatban?


Minden Eurowag kártyával rendelkező ügyfél megkülönböztetés nélkül igénybe veheti az Eurowag Prime töltőállomások szolgáltatásait, nem lesz szükség külön regisztrációra vagy tagsági kártyára. Az Eurowag Prime logóval megjelölt töltőállomások a stratégiailag kiemelt helyszíneken az elérhető legjobb üzemanyagárat garantálják majd. A kiválasztott partnerkutaknak először meg kell felelniük az Eurowag által meghatározott feltételeknek, és egy kiválasztási folyamaton kell keresztülmenniük, amely igazolja, hogy töltőállomásaik megfelelnek a prémium szolgáltatás követelményeinek.


„Az ügyfelek számára ezek a kutak könnyen felismerhetőek lesznek. Azáltal, hogy ezeken az állomásokon a legelőnyösebb szolgáltatásokat nyújtjuk a rendszeres promóciók mellett, olyan hálózattá teszik az Eurowag Prime-ot, amelyre a fuvarozók körében nagy kereslet mutatkozik. Ez egyfajta exkluzív klub lesz az Eurowag elfogadóhálózat töltőállomásai között “– mondja Lenkó Gergő az EUROWAG - W.A.G. payment solutions a.s. Magyarországért felelős igazgatója


Merre találhatóak az érintett benzinkutak?


Az Eurowag Prime Network most 70 töltőállomással indul Európa-szerte, amelyek 16 nagy tranzitforgalmú ország hotspotjait fedik le, egy- öt állomással mindenhol. A következő évben a tervek szerint további 100 kút válhat a Prime Network részévé. A Magyarországon megtalálható kutak pontos címe a következő weboldalon található: https://hu.eurowag.com/elfogado-halozat

Boncsér Sándor

2 min read

Jun 3

0

0

bottom of page